Ongelmakoirakouluttajan - ja käyttäytymisneuvojan koulutus

Koulutuksen sisältö

Ongelmakoirakouluttajan koulutus pitää sisällään niin teoriaa kuin käytäntöä. Jaksojen välillä on kotitehtäviä, käytännön harjoittelua ja oikeiden asiakastapausten hoitamista.

Lopputyönä suoritetaan käytännön näyttö, teorialopputyö opponointeineen ja lopputyöcase. Koulutukseen pääseminen vaatii Rakkaiden Haukkujen tai Dog-Oriented Instituten Koulutusohjaajakoulutuksen tai vastaavat tiedot pohjaksi. 

Tämän koulutuksen suorittamisen jälkeen sinulla on osaamista suorittaa yksityisesti Eläntenkouluttajan virallisen tutkinnon näyttökoe.

Koulutuksessa opiskellaan mm. seuraavia aiheita

Mikä on ongelmakoira / Millainen on hyvä ongelmakoirakouluttaja? / Ongelmakoiravastaanotto / Hyvä johtajuus, stressikäyttäytyminen ja rauhoittavat signaalit / Vaistonvarainen toiminta / Koirarodun vaikutus käyttäytymiseen / Rodun mukanaan tuomia ongelmia / Koiran muisti / Vaistojen mukanaan tuomia ongelmia / Pennut ja teini-ikäiset koirat sekä niiden tyypillisimmät ongelmat / Aikuiset ja seniori koirat sekä niiden tyypillisimmät ongelmat / Pelkokäyttäytyminen / Opittu käyttäytyminen / Haukkuminen / Koiran kehon kieli / Koiran aktivointi ja virikkeistäminen ja paljon muuta.

ONGELMAKOIRAKOULUTUKSEN JA KÄYTTYTYMISNEUVOJAN KOULUTUKSEN YLEISET OHJEET

Koulutuksen opintopisteet

Koulutuksen kokonaispisteet ovat 24.

Pisteiden laskussa on käytetty Bolognan prosessin yhteydessä Euroopan unionin sisäisesti luotua standardia opiskelun mittaamiseen. Yksi opintopiste vastaa siis noin 27 tunnin työpanosta.

Erilaiset opiskelutavat

Opiskelun voi suorittaa joko Intensiiviopiskeluna tai viikonloppuopiskeluna (14 x la + su). 13.11.2017 lähtien koulutusta on saatavissa myös verkkokoulutuksena suomeksi ja englanniksi.

Koulutuksen vetäjät

Koulutuksen pääopettajana toimii Rakkaiden Haukkujen perustaja Raili Halme (Koiralähtöinen koirien koulutusohjaaja, käyttäytymisneuvoja ja ongelmakoirakouluttaja / Kansainvälinen luennoitsija ja opettaja / Varsinainen jäsen: Suomen Eläintenkouluttajat ry / Full Member and Mentor, PDTE (Pet Dog Trainers of Europe. Lisäksi käytämme eri alojen osaajia luennoimassa.

Koulutuksen kesto

Viikonloppukoulutuksessa 14 viikonloppua.

Intensiivikoulutus suunnitellaan osallistujien tarpeiden mukaan.

Verkkokoulutus sisältää 35 live webinaaria ja kolme live viikonloppua. Webinaareissa tavataan kaksi kertaa kuukaudessa noin 2-3 tuntia kestävissä live-webinaareissa. Kolmena live viikonloppuna tavataan kasvokkain ja harjoitellaan asioita käytännössä koirien kanssa. Lopputyöt ja käytännön näytöt tehdään myös yhtenä viikonloppuna. Lisäksi tulevat yksilölliset ohjaukset asiakscaseissa, joita tehdään puhelimitse, sähköpostilla tai webinaarin muodossa. 

Opiskelun maksaminen ja hinnat
Ongelmakoirakouluttajan koulutuksen kokonaishinta on kaikissa koulutustavoissa 4.200 euroa. Koulutuksen voi maksaa yhdessä osassa tai ne maksetaan erissä aina ennen ko. opiskelusession alkamista. Erissä maksettaessa lisätään hintaan 10 euron laskutuslisä / lasku. Tämän koulutusmaksun lisäksi tulee asiakascasien valvontamaksu, joka on 100 euroa / case. Valvontamaksusta maksaa case-asiakas 50 euroa ja opiskelija 50 euroa. Valmistuakseen tulee tehdä vähintään kolme ongelmacasea asiakkaille. Ongelmacasien valvontamaksut veloitetaan kun case aloitetaan. Kun oppilas on tehnyt kuusi asiakascasea hyväksytysti hänellä on oikeus alkaa tekemään opettajan valvonnassa oppilashinnalla (65 euroa / käynti + km-korvaus) asiakascaseja, jotka veloittaa itse.

Intensiivikoulutuksessa hinta 4.200 euroa veloitetaan etukäteen aina ennen tapaamisia. Osissa maksettavan hinnan määrää kertojen määrä, johon lisätään laskutuslisä 10 euroa / lasku.

Viikonloppukoulutuksen hinta on yhdessä osassa maksettaessa 4.200 euroa mutta se voidaan maksaa kuukausimaksulla, jolloin kuukausihinta määräytyy koulutuksen pituuden mukaan ja siihen hintaan lisätään laskutuslisä 10 euroa / lasku. Ongelmacaset veloitetaan kun case aloitetaan. 

Verkkokoulutuksen hinta on yhdessä osassa maksettaessa 4.200 euroa ja sen voi myös maksaa kuukausierissä, jolloin yhden erän hinta määräytyy sen mukaan montako kuukautta opiskelu kestää. Osamaksuun lisätään laskutuslisä 10 euroa / lasku. Ongelmacaset veloitetaan kun case aloitetaan.

Poikkeavista maksujärjestelyistä sovitaan erikseen.

Hinta sisältää opetuksen, opetusmateriaalit, lopputyön käytännön ja teorian seurannan arviointeineen sekä opiskelun ulkopuolella tapahtuvan tarvittavan ohjauksen ja tietysti todistuksen hyväksytysti suoritetusta koulutuksesta. Lisäksi intensiivi- ja viikonloppukurssilla aamiaisen ja iltapäiväkahvit/-teet leivonnaisineen.

Peruutusehdot

Varattuasi opiskelupaikan voit peruuttaa sen kuukautta ennen opiskelun alkamista ilman kuluja. Jos et ole peruuttanut ajoissa olet sitoutunut suorittamaan ja maksamaan ko. koulutukseen tähtäävän opiskelun vaikka joutuisitkin sen keskeyttämään. Jos keskeytys tulee pääset suorittamaan keskenjääneet osiot jonkun muun ryhmän mukana, joten et menetä mitään. 

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: tai puh. 050 504 2109

Seuraavat alkavat viikonloppukoulutukset Suomessa:

Tällä hetkellä pyörivät viikonloppukoulutukset päättyvät elokuussa 2018, jonka jälkeen alkaa seuraava koulutus todennäköisesti Helsingissä. Koulutuspäivät ilmoitetaan myöhemmin. Alustavia varauksia koulutuksiin voi jo tehdä. Jos olet kiinnostunut koulutuksesta niin otappa yhteyttä raili(at)rakkaathaukut.fi tai puh. 050 504 2109

Seuraava alkava verkkokoulutus suomeksi:

Verkkokoulutus aloitetaan todennäköisesti syksyllä 2018. Alustavia varauksia otetaan koulutukseen jo nyt. Jos olet kiinnostunut koulutuksesta niin otappa yhteyttä raili(at)rakkaathaukut.fi tai puh. 050 504 2109

Jos haluat lisätietoja koulutuksista niin otappa yhteyttä raili(at)rakkaathaukut.fi tai puh. 050 504 2109

Koiran kokonaisvaltainen hyvinvointi on Rakkaiden Haukkujen tärkein tavoite – myöskin ammattilaiskoulutuksessa!

Rakkaat Haukut - Y-tunnus 1744151-5