• RH Banneri 1

Koiralähtöisyys Rakkaissa Haukuissa

Paljon puhutaan koirien kouluttamisesta ja erilaisista koulutusmetodeista. Tuntuu, että vain kouluttaminen on tärkeää ja kaikki muu unohtuu. Totta kai myös kouluttaminen on osa koiran elämää, mutta kouluttamisen pitäisi olla vain pieni osa sitä. Jos koko koiran elämä on kouluttamista ja vain koulutuskentällä tai koulutusmielessä ollaan koiran kanssa, on jotain pahasti pielessä. Kaiken tämän koulutuskeskeisyyden keskellä ymmärrän hyvin, että meillä on Suomessa ja muualla maailmassa paljon huonosti voivia ja "ongelmallisesti" käyttäytyviä koiria. Totta kai joukossa on myös koiria, jotka kestävät hyvin kaiken sen, mitä niiltä vaadimme, mutta isolle joukolle koiria koulutuskeskeisyys on vaan aivan liikaa ja ne reagoivat käyttäytymällä "ongelmallisesti".

Koiralähtöisyys ei ole koulutusmetodi, se on tapa elää koira kanssa siten, että molemmilla on hyvä olla. Ja kun normaali elämä koiran kanssa perustuu hyvään suhteeseen ja luottamukseen on kaikki muu todella helppoa – kouluttaminenkin. Koiralähtöisyys toimii kaikkien koirien kanssa – mitä vaikeammat ongelmat sen paremmin se toimii. Koiralähtöisyyden ainoa tavoite on koiran kokonaisvaltainen hyvinvointi. Vain hyvinvoiva koira voi olla onnellinen ja tasapainoinen.

Koulutukset

Koira-alasta ammatti

Koira-alasta ammatti

Rakkaiden Haukkujen ja Dog-Oriented Instituten ammattilaiskoulutukset on tarkoitettu niille, jotka näkevät itsensä tulevaisuudessa työskentelemässä koirien kanssa.

Lue lisää..

Koiralähtöiset kurssit ja luennot

Koiralähtöiset kurssit ja luennot

Kaikki kurssimme ovat koiralähtöisiä. Etenemme aina koirien ehdoilla ja pyrimme pitämään kursseillamme koirien ja omistajien stressitasot mahdollisimman matalalla.

Lue lisää..

Käyttäytymis- ja ongelmakoiraneuvonta

Käyttäytymis- ja ongelmakoiraneuvonta

Käyttäytymisneuvonta netissä ja puhelimessa toimii ihan samoin kun live-neuvonnat.

Voit ostaa tästä tunnin ajan käyttäytymisneuvontaa netissä tai puhelimessa.

Lue lisää..

Rakkaat Haukut - Y-tunnus 1744151-5